Ik trakteer dino’s!

Ik ben geen handige Harry, noch crea Bea en toch houd ik van knutselen, maar op de een of andere manier komen mijn freubels er altijd net iets anders uit te zien dan afgebeeld.  Hoe leuk ik het ook vind. Erg frustrerend voor mij, maar ook voor mijn kind – hij is er immers heilig van overtuigd is dat ik alle capaciteiten van Superwoman bezit (vind mijzelf meer een soort van Vrouw Holle).


Nog frustrerender is dat niet alleen ik, maar ook mijn zoon, verknocht ben/ is aan Pinterest en mijn gefreubel in de verste verte niets lijkt op wat het zou moeten zijn.

Neem daar ook nog eens bij dat ik niet van afgezaagde, ouderwetse, zoete of standaard traktaties houd.  Twee happen, slik en weg die ene speciale traktatie van het jarige klasgenootje (sorry, mijn eigen bescheiden mening).  Ik vind dat er ‘iets’ van moet overblijven, een soort van aandenken aan de jarige job’s verjaardag.

Mijn zoon houdt van dinosauriërs. Dus ik heb weer eens de stoute schoenen aangetrokken (weliswaar afgelopen zomer, maar elke tip is er één en dus ook deze is goud waard).

Mijn oudste had destijds 26 klasgenootjes, waarvan 14 jongens en 12 meiden. Op marktplaats stuitte ik al snel op een mevrouw die heel graag van haar plastic dino collectie af wilde- ik geloof dat ik inclusief verzenden 5eu kwijt was voor een stuk of 20 olijke dinosauriërs en elders heb ik een doos vol wilde dieren op de kop getikt.

Men neme dus (in mijn geval):

14 dinosauriërs (de overige zes worden regelmatig als boobytraps op de trap door de jongste uitgestald) en 12 wilde dieren;
26 doosjes smarties (of doosjes rozijnen);
26 vlaggetjes;
Fijnschrijver;
Gekleurde draadjes (bijvoorbeeld wol).

Allereerst heb ik de doosjes keurig netjes ingepakt in een vrolijk papiertje.  De vlaggetjes voorzien van naam van mijn zoon en zijn leeftijd en vervolgens deze doosjes met het gekleurde draad en het vlaggetje bevestigd op de rug van het feestbeest.  De hele beestenbende heb ik keurig uitgestald op een leuk dienblad en daarna mocht meneertje Koekepeertje trakteren.

Het resultaat mocht er wezen.  Mijn feestbeest blij en de klasgenootjes ook- voor alles zat ik net op de 10eu.
Blij feestbeest is een erg blije mama ook!! <3

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.